top of page
Search
  • Writer's picturePredrag Agatonović

Treniraj mačevanje u Beogradu!



Poštovani gosti,


Škola mačevanja "PERO" u avgustu formira početnu grupa koja će imati treninge na otvorenom u trajanju od jednog ipo sata dva puta nedeljno. Ovi časovi su besplatni i namenjeni su pre svega učenju osnova kretanja u mačevanju (stav i koraci) i upoznavanju sa programom i radom škole.

Zbog velikog interesovanja, a kako bi mogli da se što bolje organizaciono pripremimo za taj čas, zamolićemo sve zainteresovane koji dolaze taj dan da svoj dolazak i potvrde tako što će nam se javiti u inbox na facebook-u ili mailom na macevanje.pero@gmail.com i ostaviti osnovne podatke:


1. Ime i prezime 2. Godinu rodjenja - Kako bi mogli da vas rasporedimo u odgovarajuću grupu


Prvi trening je predvidjen da bude 12.08.2018. sa početkom u 18h na Kalemegdanskoj tvrdjavi u Beogradu.

Na slici možete videti tačnu lokaciju našeg prvog okupljanja.


Plavim tačkicama je markiran put od kraja ulice Kneza Mihajla do naše lokacije na Kalemegdanu.
Lokacija prvog okupljanja 12.08.2018. sa početkom od 18h

Ulaz na teren se nalazi kada krenete stazom uz zid iza paviljona Cvete Zuzorić. Za svaki slučaj, postavićemo i jednog pomoćnika ispred paviljona kako bi vas usmerio na pravu lokaciju, a možete nas kontaktirati i telefonom pa ćemo vam objasniti kuda da prođete.

Što se tiče opreme neophodne za prvi čas, dodjite u sportskoj garderobi koja podrazumeva trenerku ili šorc, majcu i patike. Na prostoru koji koristimo nemamo ogradjenu svlačionicu tako da je preporuka da dodjete već spremni u sportskoj opremi. Uz sportsku garderobu, preporuka je da ponesete neki manji peškir i flašicu sa vodom mada ćemo mi generalno obezbediti vodu za Vaše osveženje.


Iskreno se nadamo da neće biti nekih naknadnih izmena.


U slučaju kiše, prvi čas će biti organizovan na platou ispred Narodne biblioteke Srbije (kod hrama Svetog Save) u istom terminu od 18h. Još jedna (poslednja) potvrda termina i lokacije biće objavljena 12. avgusta oko 16h na facebook stranici.

Od sredine septembra časovi se nastavljaju u zatvorenom prostoru kada će se obaviti zvaničan upis članova u školu.

Više informacija o nama, našem radu i mačevanju potražite na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/macevanje.pero/ https://www.instagram.com/pero_skola_macevanja/

Dodjite da se upoznamo, naučimo nešto novo i zabavimo! :)

478 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page